Interkulturalitás a családban

Előfordult már veled, hogy felindultságodban a gyerek elött negatív megjegyzésekkel illetted külföldi párod kultúráját, vagy azt, amelyikben éltek?
Belegondoltál már, hogy ez milyen hatással lesz egy többnyelvű gyerek az identitástudatára, önbizalmára vagy nyelvi fejlődésére?
Ha szeretnéd ezeket a helyzeteket a helyükön kezelni, akkor most részt vehetsz egy kifejezetten a szülőknek szánt interkulturális kommunikációs webináron.
2x 90 perces virtuális csoportos foglalkozás után lehetőséged lesz egy egyéni konzultációra is.
Ha megismerkedsz a különbségek mögött rejtőző értékrendekkel, akkor már nem érzelmi szinten közeledsz ezekhez az eltérésekhez, hanem tudatosan és ez hozzásegít ahhoz, hogy megoldást találjatok a problémára vagy könnyebben elfogadd azt. Saját identitásunk kötéseinek jobb megismerésével tudjuk gyerekünket is megfelelően támogatni abban, hogy egészséges identitástudata alakuljon ki és a konfliktusok ne akadályozzák a nyelvi fejlődésében.


Ha szívesen vennél részt ezen a június 22-én induló webináron, akkor a [email protected] e-mailen kérj egy 20 perces ingyenes konzultációt, amely során többet is megtudhatsz a részletekről.
 .