CFHP Program

Az utóbbi hetekben meggyőződtetek róla, milyen hasznos a karantén az anyanyelv megőrzése szempontjából. Ezzel párhuzamosan néhányan azzal kerestek meg, hogyan segítsék a gyerekeket abban, hogy ne maradjanak le az iskola nyelvével. És valóban, ez lesz most az új feladat. De vajon elválasztható-e a kettő egymástól?


Lehet többszörös egynyelvűként tekinteni a gyerekre, az viszont egy nagyon energiaigényes feladat minden oldalról, ráadásul így hasznos lehetőségek maradnak kihasználatlanul, a gyerekek valódi igénye pedig teljesen figyelmen kívül reked.

A CFHP program abban segít, hogy élj ezekkel a lehetőségekkel és így nemcsak az anyanyelvedet tudod átadni, hanem biztosítod azt is, hogy a gyereked az új nyelveit is magas szinten sajátítsa el.Támogatást nyújt ahhoz is, hogy ne bizonytalanodhass el környezeted előítélete nyomására és ezzel ne legyél akaratlanul is a gyereked tanulásának a korlátja.


Kutatóként, tanárként és 5 nyelvű gyerekek édesanyjaként szerzett tudásomat és tapasztalatomat osztom meg veled.

Egy olyan praktikus stratégiacsomagot kapsz, amellyel fel leszel vértezve arra, hogy a gyerekeknek minden nyelvére nézve tudj támogatást adni.
A többnyelvűség dinamikájának megértéséhez először megismerkedsz az azt befolyásoló legfontosabb tényezőkkel, mert ezek ismeretével tudod igazán hatékonyan használni azokat a konkrét javaslatokat, amelyeket majd a foglalkozások során és az adalékos anyagokban kapsz.


Továbbá többek között arról is lesz szó, hogy hogyan segítheted a gyereket abban, hogy olvasson és írni is tudjon az általa használt nyelveken vagy hogy az interkulturális különbségekből adódó félreértések ne hozzák hátrányos helyzetbe az iskolában. A kurzus alapprogramján felül a résztvevők igényei lesznek elsősorban figyelembe véve.

A CFHP program

5 x 80 perces csoportos on - line foglalkozást és
1 x 60 perces személyes konzultációt tartalmaz.

A folyamatosan induló webinárokra a [email protected] címen jelentkezhetsz, vagy kérhetsz egy 20 perces ingyenes beszélgetést, amely során szívesen elmondom személyesen is a további részleteket.


Szeretnél egy személyes beszélgetés során további információkat kapni a CFHP programról és az egyéni tanácsadásról?

Kérjél időpontot a 20 perces ingyenes beszélgetésre és meglátjuk, miben tudok segíteni. 

Szeretnék időpontot kérni. 
 .